1. apparatuur
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 kun je eenvoudig en snel je favoriete gerechten klaarmaken. Deze machine heeft een unieke Smart Sensing-technologie die de ingrediënten scant en daarmee de beste tijd en temperatuur instelt. Ook heb je de mogelijkheid om je favoriete recepten op te slaan, zodat je deze met één druk op de knop kunt inschakelen. Met de automatische programma's bak je gemakkelijk friet, vis, drumsticks of zelfs een gehele kip. Als je taarten, cakes of andere gerechten wilt maken, stel je eenvoudig zelf de tijd en temperatuur in. Bovendien is er een app met veel recepten en ideeën waar je inspiratie uit kunt halen.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd. Je slaat de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je met één druk op de knop kunt kiezen. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact nodig dat dichtbij is.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.