1. apparatuur
  2. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,2 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is een multifunctionele airfryer die naast bakken ook grillen en drogen kan. Je kunt de airfryer perfect gebruiken om lekkere frietjes, knapperige kip of gebakken vis te maken. Bovendien heeft de airfryer 8 automatische programma's, waarmee je met één druk op de knop de juiste instellingen kiest. Dankzij het meegeleverde grillrooster gebruik je de airfryer ook als een gewone grill. Zo grill je bijvoorbeeld een stuk vlees of je maakt gegrilde groenten. Ook heeft deze airfryer een speciale dehydratatie functie waarmee je gedroogd fruit en groente chips maakt. De instellingen van de airfryer bepaal je gemakkelijk via het digitale display. Dankzij deze veelzijdige airfryer heb je met één apparaat de keuze uit tal van bereidingswijzen. Zo maak je elke dag weer een gevarieerd menu.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet zelf de juiste baktemperatuur en -tijd in te stellen. Dankzij het meegeleverde grillrooster kun je vlees en groenten in de airfryer grille. De losse onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

De temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.