1. apparatuur
 2. Inventum GF431S.

Inventum GF431S.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 1 à 2 personen? Dan is de Inventum GF431S. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum GF431S. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum GF431S.

Merk

Inventum

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

1 à 2 personen

Laadvermogen

0,5 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van Inventum GF431S.

De Inventum GF431S frituurpan is een ideale keuze voor het bakken van lekkere frietjes en snacks voor 2 personen. Dankzij de koude zone aan de onderzijde van de pan, branden frituurrestjes niet aan en blijft de olie langer schoon. Met de draaiknop stel je eenvoudig de juiste baktemperatuur in en het temperatuurlampje geeft aan wanneer de olie op temperatuur is. Na het frituren kun je alle losse onderdelen van deze frituurpan gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine. De Inventum GF431S is een krachtig apparaat met een vermogen van 2200 watt en een inhoud van 3 liter. Je bakt dus heel snel en zonder al te veel olie te gebruiken. Maar het handige van deze frituurpan is dat er een speciaal filter inzit om de lucht te filteren. Dit maakt het gebruik van de frituurpan nog aangenamer, omdat de geur die vrijkomt tijdens het frituren, wordt gefilterd. Kortom, met de Inventum GF431S frituurpan maak je heel gemakkelijk en snel lekkere en gezonde snacks voor 2 personen.

Pluspunten
 • Door het uitneembare verwarmingselement maak je de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon

  .

  Met het uitneembare verwarmingselement maak je de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon

  .

  Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is verversen minder vaak nodig

  .

  Met de koude zone gaat de olie langer mee en hoeft het minder vaak ververst te worden. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser

  .

  Je kunt gemakkelijk de losse onderdelen reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
 • Er zit geen kijkvenster in het deksel, waardoor je de bereiding niet kan volgen terwijl het deksel op de pan zit.

Veelgestelde vragen over Inventum GF431S.

De temperatuur van Inventum GF431S. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum GF431S. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum GF431S. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum GF431S. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum GF431S.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.