1. apparatuur
  2. Inventum GF461B.

Inventum GF461B.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Inventum GF461B. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum GF461B. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum GF461B.

Merk

Inventum

Vermogen

3600 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

5 l

Omschrijving van Inventum GF461B.

De Inventum GF461B is een praktisch huishoudelijk apparaat dat helpt bij het maken van een heerlijke maaltijd. Met deze friteuse bereid je een verscheidenheid aan snacks en frietjes. Het heeft twee frituurmanden met een inhoud van 500 gram elk, waardoor je voor 3 tot 4 personen tegelijk kunt frituren. De koude zone zorgt ervoor dat het vet langer meegaat en voorkomt dat er frituurresten aanbranden. De Inventum GF461B is eenvoudig te bedienen met de draaiknop op de friteuse en je kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasmachine wassen. Daarnaast is de friteuse ook makkelijk op te bergen, omdat de handvaten inklapbaar zijn. Deze friteuse is dus een handig hulpmiddel om snel en makkelijk een heerlijke maaltijd te bereiden.

Pluspunten
  • Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk bereiden. Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoef je minder vaak te verversen. Door het uitneembare verwarmingselement maak je gemakkelijk schoon de bodem van de frituurpan.

Minpunten
  • Er zit geen kijkvenster in het deksel, waardoor je het bereiden niet kunt bekijken terwijl de deksel op de pan is.

Veelgestelde vragen over Inventum GF461B.

De temperatuur van Inventum GF461B. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum GF461B. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum GF461B. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum GF461B. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum GF461B.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.