1. apparatuur
  2. Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

Merk

Princess

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,75 kg

Inhoud

3,2 l

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset biedt je alles wat je nodig hebt om gezond en lekker te koken. Met de 10-delige accessoireset bereid je gemakkelijk verschillende gerechten. De set bestaat uit een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een silicone onderzetter. Met de airfryer maak je voor een klein gezin frietjes en snacks met maar één eetlepel olie. Hierdoor zijn je snacks veel gezonder dan uit een traditionele friteuse. De airfryer heeft 8 bereidingsprogramma's waarmee je eenvoudig vlees, vis of een cake kunt maken. Met het digitale display stel je gemakkelijk de gewenste tijd en temperatuur in. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine. De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset is een handige en gezonde manier om te koken.

Pluspunten
  • Dankzij de 10-delige accessoireset bereid je gemakkelijk verschillende gerechten. Met het digitale display met touchscreen bedien je de friteuse gemakkelijk. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius kun je naast frietjes en snacks ook groenten, vlees, brood en cakes bereiden in de airfryer.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek meegeleverd waaruit je inspiratie kunt halen voor bereidingen.

Veelgestelde vragen over Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

De temperatuur van Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.