1. apparatuur
  2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.

Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit bereid je niet alleen gerechten voor het hele gezin, maar ook lichte snacks, zoals kroketten en bitterballen. De meegeleverde snackkit voorkomt dat de snacks door de airfryer vliegen. De airfryer heeft een grote inhoud van 1,4 kilogram en biedt zo voldoende ruimte voor het bereiden van bijvoorbeeld een hele kip of een hartige taart. Daarnaast kun je met de Twin-Turbostar technologie vlees braden en verse friet voor 4 tot 5 personen frituren, zonder voorverwarming. Hierdoor onttrekt de airfryer meer vet uit je maaltijd dan andere airfryers. Alle uitneembare onderdelen zijn eenvoudig in de vaatwasmachine te reinigen.

Pluspunten
  • Met de snackkit bereid je lichte snacks in de airfryer, zoals popcorn en groentechips. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is. Je ontdooit ook eten dankzij de minimale temperatuur van 40 graden Celsius.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.

De temperatuur van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.