1. apparatuur
  2. Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,8 kg

Inhoud

2,5 l

Omschrijving van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Met de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse bereid je eenvoudig gezonde maaltijden voor 2 tot 3 personen. De airfryer is voorzien van een display waarop je de timer en instellingen afleest. Met de meegeleverde panverdeler deel je de pan gemakkelijk in 2 delen. Zo bereid je friet en snacks tegelijk. Naast friet bak je ook vlees, groenten en vis. Denk bijvoorbeeld aan gevulde paprika's of kipkluifjes. Dankzij de antiaanbaklaag plakken ingrediënten niet aan de binnenpan. Na gebruik reinig je de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser. Met de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse maak je gezonde maaltijden voor 2 tot 3 personen. Je bedient de airfryer eenvoudig via het display en je leest ook de timer af. Bovendien is de airfryer voorzien van een panverdeler, waarmee je de pan gemakkelijk in 2 delen verdeelt. Hiermee bak je dus tegelijkertijd friet en snacks. Daarnaast kun je ook vlees, groenten en vis bereiden, zoals gevulde paprika's of kipkluifjes. De binnenpan heeft een antiaanbaklaag, zodat je ingrediënten eenvoudig losmaakt en serveert.

Pluspunten
  • Het geurfilter houdt een groot deel van de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Met de timer stel je de gewenste baktijd in, waarna deze een signaal geeft als je gerecht klaar is. De losse onderdelen reinig je gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je stelt zelf de temperatuur en tijd in, want de airfryer heeft geen automatische programma's.

Veelgestelde vragen over Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

De temperatuur van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.