1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset kun je gemakkelijk verschillende maaltijden maken. Met de meegeleverde accessoireset, bestaande uit een bakvorm, kookrek en grillplaat, kun je nog meer bereidingen maken. De Smart Sensing technologie meet de temperatuur en duur van het bakken van de ingrediënten en slaat je favoriete recepten op met één druk op de knop. Met de airfryer kun je niet alleen friet maken, maar ook vis, drumsticks, kip of taarten, cakes en andere gerechten bakken. Je kunt de temperatuur en tijd zelf instellen voor deze gerechten. Daarnaast is er een app waar je inspiratie kunt opdoen voor lekkere recepten. Geniet van heerlijk gefrituurd voedsel, zoals snacks en friet, zonder veel olie in slechts een paar minuten.

Pluspunten
 • Je bereidt meerdere gerechten tegelijk, bakt taart en grilt vlees of groente, dankzij de meegeleverde accessoireset

  .

  - Je bereidt meerdere gerechten tegelijk, bakt taart en grilt vlees of groente met de meegeleverde accessoireset. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd

  .

  - De Slimme Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en bepaalt zo de juiste temperatuur en bereidingstijd

  .

  De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is

  .

  - De Vetverwijderingstechnologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet zal zijn.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.