1. apparatuur
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

Merk

Inventum

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,6 kg

Inhoud

8 l

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD bereid je eenvoudig een heerlijke maaltijd. Met de 2 pannen kun je 2 verschillende ingrediënten tegelijk bereiden. Gebruik de sync knop om bijvoorbeeld je aardappeltjes en groenten tegelijk klaar te krijgen. De duo cook knop stelt je in staat om met dezelfde instellingen voor beide pannen te werken. Zo bak je bijvoorbeeld in één keer genoeg frietjes voor 5 of 6 personen. Na twee derde van de baktijd krijg je een seintje om het eten om te schudden. Zo krijg je heerlijk knapperig bakresultaat. Deze multifunctionele airfryer heeft verschillende functies, waaronder roosteren, braden, bakken en drogen. Daarnaast is de friteuse eenvoudig schoon te maken. De manden en roosters kun je na gebruik eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD bereid je eenvoudig en snel een heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • Met de twee pannen bereid je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk. Met de schudindicator weet je precies wanneer je de frietjes omschudt, zodat de frietjes rondom knapperig bakken. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes tegelijk voor 5 tot 6 personen.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

De temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.