1. apparatuur
 2. Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,2 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.

Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs krijg je een multifunctioneel apparaat in huis. Je bakt ermee, frituurt ermee en je kunt er zelfs mee grillen. Dankzij de geavanceerde technologie, werkt het apparaat met hete lucht waardoor je veel minder of zelfs geen olie hoeft te gebruiken tijdens het bakken en frituren. Met de meegeleverde grillrooster kun je vervolgens stukken vlees mals grillen. Ook kun je met dit rooster groenten bereiden. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik dankzij de 2 draaiknoppen. Hiermee stel je nauwkeurig de baktijd en temperatuur in. Daarnaast heeft de airfryer een aantal bakprogramma's waarmee je zelf niet hoeft na te denken over de tijd en temperatuur. Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs krijg je dus een apparaat dat je gemakkelijk en snel gebruikt. Je kunt er zowel lekker mee bakken als grillen en frituren.

Pluspunten
 • Dankzij het meegeleverde grillrooster kunt u in de airfryer vlees en groenten grillen

  .

  Met de bakprogramma's hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Het geurfilter houdt voor een groot deel de bakgeur tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.

De temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.