1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

Met de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek heb je alles wat je nodig hebt om jouw favoriete maaltijden te bereiden. De airfryer is uitgerust met de Rapid Air-technologie, waardoor het een perfecte manier is om je ingrediënten snel en gezond te bakken. Je kunt zelfs bevroren snacks bereiden met de 7 programma's. Met het kookrek kun je 2 verdiepingen creëren, waardoor je nog meer ingrediënten tegelijk kunt bereiden. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat jouw maaltijden op de juiste temperatuur blijven, zodat je heerlijk kunt genieten van een warme maaltijd. Met een capaciteit van 1,2 kilogram is het geschikt voor 3 à 4 personen. Na gebruik is de airfryer eenvoudig schoon te maken met water en een spons. Ook de losse onderdelen kun je gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Dankzij de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek zal jouw maaltijd er altijd perfect uitzien.

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan, waardoor je een knapperig resultaat krijgt.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

De temperatuur van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.