1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler krijg je kwaliteit en gemak in één. De airfryer is namelijk voorzien van een Smart Sensing functie, waardoor je de ingrediënten altijd op de juiste temperatuur en tijd bakt. Met de kookrek en de panverdeler kun je tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden. Je slaat de instellingen van jouw favoriete recepten op, waardoor je deze met één druk op de knop inschakelt. Met de airfryer maak je naast friet ook vis, drumsticks of een hele kip. Voor taarten, cakes en andere gerechten stel je zelf de tijd en temperatuur in. Met de bijgeleverde app haal je inspiratie op voor lekkere recepten. De airfryer is gemakkelijk in gebruik en biedt een optimale ervaring.

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek kunt u tegelijkertijd verschillende ingrediënten zoals groentespiezen en frietjes bereiden

  .

  De Smart Sensing-technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daarmee de juiste temperatuur en baktijd

  .

  De Fat Removal-technologie filtert het vet uit de lucht, zodat uw gerecht nog minder vet is.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.