Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek.

Met de Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek kun je meerdere ingrediënten tegelijk bereiden. Het meegeleverde kookrek zorgt voor een extra kooklaag waardoor je meer ruimte hebt. Je bedient de airfryer via je stem of met de NutriU app op je smartphone. In deze app stuur je een recept naar de airfryer die de juiste temperatuur en tijd instelt. Daarnaast heeft de airfryer een inhoud van 1,4 kilogram, waardoor je voor een gezelschap van 4 tot 5 personen kunt koken. Met de Rapid Air technologie heb je weinig tot geen olie nodig en krijg je altijd een knapperig resultaat. Met deze airfryer ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig bakresultaat.

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek bereid je verschillende ingrediënten tegelijk, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  Met het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden, zoals groentespiezen en frietjes. Je bedient de airfryer op afstand via de NutriU app of spraakbesturing

  .

  Je kunt de airfryer op afstand bedienen met behulp van de NutriU app of spraakbesturing. Dankzij de automatische bakprogramma's denk je niet na over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Door gebruik te maken van de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en de juiste baktijd.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL HD9285/90 + Kookrek.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.