1. apparatuur
  2. Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Brabantia BBEK1130BK Zwart.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Brabantia BBEK1130BK Zwart. van Brabantia een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Brabantia BBEK1130BK Zwart. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Merk

Brabantia

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,3 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse maak je gezondere snacks dankzij het ingebouwde vetfilter. Dit filter verwijdert etensresten, zoals frieten en paneermeel, uit het frituurvet. Daarnaast beschikt de friteuse over een uitneembare binnenpan van 4 liter, waarin je voor ongeveer 4 personen frietjes en snacks kunt bakken. Met een temperatuurlampje krijg je een signaal wanneer de olie op temperatuur is en met de draaiknop stel je de gewenste temperatuur in tot maximaal 190 graden Celsius. Om de frietjes of snacks goed in de gaten te houden, is de friteuse voorzien van een kijkvenster. Na het bakken zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. De Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse is daarom ideaal voor het frituren van lekkere snacks.

Pluspunten
  • Dankzij de filterstand kun je het vet na gebruik filteren, zodat je het vaker opnieuw kunt gebruiken en je in schoon vet frituurt. De timer geeft een signaal als je bereiding klaar is, zodat je niet zelf de tijd hoeft te controleren. De buitenkant blijft koel tijdens gebruik, zodat je veilig in de buurt van kinderen kunt frituren.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen verversindicator, waardoor je moet zelf bijhouden wanneer je het frituurvet moet vervangen.

Veelgestelde vragen over Brabantia BBEK1130BK Zwart.

De temperatuur van Brabantia BBEK1130BK Zwart. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Brabantia BBEK1130BK Zwart. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Brabantia BBEK1130BK Zwart. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Brabantia BBEK1130BK Zwart.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.