1. apparatuur
  2. Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,5 l

Omschrijving van Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.

Met de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset maak je gemakkelijk een verscheidenheid aan gerechten. De 10-delige accessoireset bestaat uit een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een siliconen onderzetter. Je kunt 1,2 kilogram snacks of een hele kip in de airfryer gebruiken. Met het touchscreen display selecteer je eenvoudig één van de 8 bakprogramma's, bijvoorbeeld voor het garen van kip, vis of voor het bakken van een taart. Je hebt hierbij geen hulp nodig om de temperatuur en baktijd in te stellen. Met slechts één eetlepel olie rondom worden je snacks gaar en knapperig. Dit betekent dat je snacks veel gezonder zijn dan uit een traditionele friteuse. Bovendien is de friteuse zeer veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging en de koele wand.

Pluspunten
  • Dankzij de 10-delige accessoireset bereid je gemakkelijk verschillende gerechten.Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

    .

    In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,7 meter heeft de friteuse een plek dichtbij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.

De temperatuur van Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess 182025 Digital Aerofryer XXL + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.