1. apparatuur
 2. Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,5 l

Omschrijving van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing heb je een multifunctioneel apparaat in huis dat gezondere snacks biedt dan een oliefriteuse. Met de Digital Aerofryer kun je verse frietjes, vis en vlees bakken, maar ook brood en cake. Je kunt tegelijkertijd 6 porties frietjes maken, wat deze Princess geschikt maakt voor middelgrote gezinnen. De draaiknop stelt je in staat om de temperatuur en tijd snel in te stellen. Met 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma's is de Aerofryer makkelijk te bedienen. Daarnaast blijft het handvat van de friteuse koud, zodat je je tijdens het bakken niet verbrandt. Na gebruik kun je het mandje met de hand afwassen, zodat de Princess Aerofryer weer gereed is voor de volgende keer.

Pluspunten
 • Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Met de timer stel je de gewenste baktijd in en geeft een signaal wanneer je gerecht klaar is

  .

  In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes voor 3 à 4 personen bereiden.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,7 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.

De temperatuur van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig:

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.