Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

Merk

Philips

Vermogen

2250 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2 kg

Inhoud

8,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 krijg je een perfect bakresultaat op elk moment. De Rapid CombiAir technologie stelt je in staat om de juiste temperatuur, tijd en luchtsnelheid te kiezen voor elke gerecht. Het grote laadvermogen van 2 kilogram maakt het mogelijk om frietjes en andere snacks te bakken voor 6 personen. Je kunt de airfryer eenvoudig bedienen met je smartphone of via het display. Met de NutriU app kun je de baktijd in de gaten houden, zelfs als je op de bank zit. Na gebruik kan je de losse QuickClean onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 krijgt u een krokant en smaakvol eindresultaat voor elk gerecht. Maak elke dag een lekkere maaltijd met verschillende ingrediënten en je favoriete snacks. De airfryer past zich aan elk type bereiding aan, waardoor je bakresultaat altijd optimaal is. Geniet van de gezonde versie van je favoriete snacks, want de airfryer heeft maar weinig of geen olie nodig. De airfryer is eenvoudig te bedienen met je smartphone of via het display. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoud.

Pluspunten
 • Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheden voor een krokant resultaat

  .

  - Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheid voor een krokant resultaat. Je bedient de airfryer met je smartphone, zodat je de temperatuur en tijd vanaf een afstand in de gaten houdt

  .

  - Je bedient de airfryer met je smartphone, waardoor je de temperatuur en tijd vanaf een afstand in de gaten houdt. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser

  .

  - Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasmachine.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.