Philips Airfryer L HD9252/70.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Philips Airfryer L HD9252/70. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer L HD9252/70. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer L HD9252/70.

Merk

Philips

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,8 kg

Inhoud

4,1 l

Omschrijving van Philips Airfryer L HD9252/70.

De Philips Airfryer L HD9252/70 is het ideale apparaat voor heerlijke knapperige gerechten. Het zeestervormige ontwerp van de bodem zorgt voor een wervelende hetelucht, waardoor ingrediënten met weinig tot geen olie knapperig kunnen worden bereid. Je hoeft alleen op het touchscreen display de gewenste programma's in te stellen en het apparaat doet de rest. De 7 vooraf ingestelde programma's maken het bereiden van een gerecht eenvoudig. Van het grillen van groenten tot het braden van kip en van het warmhouden van je eten tot het bakken van friet. Met een laadvermogen van 0,8 kilogram bak je friet voor 2 à 3 personen tegelijk. En na gebruik plaats je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Geniet van heerlijke knapperige gerechten met de Philips Airfryer L HD9252/70. De Rapid Air-technologie waarmee je ingrediënten met weinig tot geen olie knapperig bakt, maakt heerlijke gerechten mogelijk. Met de 7 vooraf ingestelde programma's bereid je met één druk op de knop een gerecht, zonder dat je zelf de temperatuur en tijd hoeft in te stellen. En met het laadvermogen van 0,8 kil.

Pluspunten
  • Het zeestervormige element aan de onderkant van de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 2 tot 3 personen tegelijk klaar.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plaats dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer L HD9252/70.

De temperatuur van Philips Airfryer L HD9252/70. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer L HD9252/70. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer L HD9252/70. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer L HD9252/70. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer L HD9252/70.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.