1. apparatuur
 2. FriFri 828 4L.

FriFri 828 4L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de FriFri 828 4L. van FriFri een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  FriFri 828 4L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties FriFri 828 4L.

Merk

FriFri

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van FriFri 828 4L.

Met de FriFri 828 4L maak je snel een lekker snack of portie friet voor het hele gezin. De vermogen van 3200 Watt zorgt ervoor dat de olie snel op temperatuur is en je snacks binnen de kortste keren klaar zijn. De temperatuur kun je gemakkelijk zelf instellen. Daarnaast is er de Cool Wall-technologie die ervoor zorgt dat de wand van de friteuse koel blijft en dat je de friteuse met je handen aan kunt raken zonder je te branden. Om te voorkomen dat er stof en vuil in de olie terecht komt, kun je de olie afsluiten met de meegeleverde deksel. Na gebruik haal je de losse onderdelen gemakkelijk los en was je deze af in de vaatwasser. Geniet dus snel en gemakkelijk van een heerlijke portie friet met de FriFri 828 4L.

Pluspunten
 • De buitenkant blijft koel tijdens gebruik, zodat je veilig frituren in de buurt van kinderen kan

  .

  Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is verversen minder vaak noodzakelijk

  .

  Het handvat van de frituurmand is inklapbaar, zodat je de frituurpan gemakkelijk kunt opbergen.

Minpunten
 • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over FriFri 828 4L.

De temperatuur van FriFri 828 4L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

FriFri 828 4L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De FriFri 828 4L. is eenvoudig te bedienen door middel van voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van FriFri 828 4L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in FriFri 828 4L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.