1. apparatuur
 2. Tefal Family Pro FR507D.

Tefal Family Pro FR507D.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Tefal Family Pro FR507D. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Family Pro FR507D. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Family Pro FR507D.

Merk

Tefal

Vermogen

2400 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,3 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van Tefal Family Pro FR507D.

Met de Tefal Family Pro FR507D friteuse maak je in een handomdraai heerlijke frietjes voor maar liefst 6 personen. De friteuse heeft een grote inhoud van 4 liter, ideaal als je een groot gezin hebt of vaak gasten over de vloer hebt. Met het touchscreen bedien je de friteuse gemakkelijk. Kies uit één van de 6 automatische bakprogramma's en de friteuse stelt de juiste baktemperatuur en -tijd voor je in. Frituurlucht houdt de geurfilter grotendeels tegen, waardoor je keuken minder naar baklucht ruikt. Kijk makkelijk tijdens het bakken door het kijkvenster. Wanneer je klaar bent met friteusen, kan je alle onderdelen makkelijk in de vaatwasser reinigen. Met de Tefal Family Pro FR507D friteuse maak je in een mum van tijd frietjes voor de hele familie.

Pluspunten
 • Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet langer na te denken over de juiste instellingen

  .

  Het geurfilter voorkomt voor een groot deel het verspreiden van baklucht, waardoor je huis minder naar eten ruikt

  .

  Dankzij het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
 • De buitenkant wordt erg heet tijdens gebruik, waardoor je je vingers verbrandt als je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over Tefal Family Pro FR507D.

De temperatuur van Tefal Family Pro FR507D. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Family Pro FR507D. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Family Pro FR507D. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Family Pro FR507D. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Family Pro FR507D.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.