1. apparatuur
  2. Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,8 kg

Inhoud

4,1 l

Omschrijving van Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm kun je niet alleen friet bereiden, maar ook taart, quiche of muffins maken. In de meegeleverde bakvorm kun je heerlijke gerechten creëren. De Rapid Air-technologie zorgt ervoor dat ingrediënten knapperig worden bereid met weinig tot geen olie. De zeestervormige bodem creëert een wervelende hetelucht die ervoor zorgt dat er een perfecte krokante laag ontstaat. De airfryer heeft 7 programma's waardoor je met één druk op de knop een gerecht bereidt. Hierdoor hoef je niet zelf de temperatuur en tijd in te stellen. Met het touchscreen display selecteer je gemakkelijk één van de programma's. Zo kun je bijvoorbeeld groenten grillen, kip braden of je eten warmhouden. De airfryer heeft een laadvermogen van 0,8 kilogram, waardoor je voor 2 à 3 personen friet tegelijk bakt.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Het zeestervormige element onderaan in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.