1. apparatuur
 2. Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.

Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. van FriFri een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.

Merk

FriFri

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

0,75 kg

Inhoud

3,5 l

Omschrijving van Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.

De Frifri 5828 DuoG&V 3,5L is een perfecte frituurpan voor iedereen die graag lekkere snacks en frieten bakt. De deksel met geur- en vetfilter houdt nare geuren tegen en je gebruikt de friteuse veilig dankzij de koelblijvende wand. Je kunt de temperatuur aanpassen met de regelbare thermostaat. Met het kijkvenster kun je het bakproces in de gaten houden. De frituurpan heeft een laadvermogen van 1kg, waarmee je voor 3 tot 4 personen tegelijk frietjes kunt bakken. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. De Frifri 5828 DuoG&V 3,5L is een handige en veilige frituurpan. Je kunt er allerlei heerlijke gerechten mee maken, van frietjes tot gefrituurde snacks. Je kunt de temperatuur instellen met de regelbare thermostaat en met het kijkvenster houd je het bakproces goed in de gaten. De geur- en vetfilter zorgen ervoor dat je de friteuse veilig in de buurt van kinderen en dieren kunt gebruiken. Met het laadvermogen van 1kg kun je voor 3 tot 4 personen tegelijk bakken. Na gebruik is de frituurpan gemakkelijk sch.

Pluspunten
 • De buitenkant blijft tijdens het gebruik koel, zodat je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen

  .

  Het geurfilter houdt grotendeels de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt

  .

  Dankzij het raampje kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
 • Je houdt zelf in de gaten wanneer je bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.

De temperatuur van Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Frifri 5828 DuoG&V 3,5L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Frifri 5828 DuoG&V 3,5L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.