1. apparatuur
 2. Fritel Turbo SF 4170 3L.

Fritel Turbo SF 4170 3L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Fritel Turbo SF 4170 3L. van Fritel een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Fritel Turbo SF 4170 3L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Fritel Turbo SF 4170 3L.

Merk

Fritel

Vermogen

2400 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van Fritel Turbo SF 4170 3L.

Deze Fritel Turbo SF 4170 3L is een krachtige friteuse die een grote capaciteit heeft van 3 tot 4 porties frietjes. Het verwarmingselement is speciaal vormgegeven om snel op te warmen en een goede warmteverdeling te garanderen. Hiermee worden ook de frituurrestjes gescheiden van je verse snacks. De friteuse is ook geschikt voor het gebruik van vast vet. Met het Click-systeem is de friteuse gemakkelijk te demonteren en te reinigen. Bovendien zorgt de friteuse voor een drievoudige beveiliging tegen oververhitting en is voorzien van Cool Touch-handvatten. Ook heeft de friteuse een speciale stand om het vast vet te laten smelten. Met deze Fritel Turbo SF 4170 3L geniet je dus zonder zorgen van je favoriete snacks!

Pluspunten
 • Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt

  .

  Het houdt ook de lucht in de ruimte fris

  .

  Dankzij het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten

  .

  Door het uitneembare verwarmingselement maak je de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon.

Minpunten
 • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over Fritel Turbo SF 4170 3L.

De temperatuur van Fritel Turbo SF 4170 3L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Fritel Turbo SF 4170 3L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Fritel Turbo SF 4170 3L. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Fritel Turbo SF 4170 3L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Fritel Turbo SF 4170 3L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.