1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm hoef je je geen zorgen meer te maken over de temperatuur en bereidingstijd. Deze airfryer is voorzien van de Smart Sensing technologie die je ingrediënten scant en meet. Hierdoor stelt de airfryer automatisch de juiste tijd en temperatuur in. Je kunt je favoriete recepten opslaan zodat je deze met één druk op de knop selecteert. Daarnaast heeft de airfryer ook handige automatische programma's waarmee je vis, drumsticks en zelfs een hele kip kunt bereiden. Met de meegeleverde bakvorm kun je ook brood, taart en lasagne bakken. De airfryer wordt geleverd met een app, waardoor je nog meer recepten kunt uitproberen. Dankzij de Smart Sensing technologie en de app heb je altijd een verscheidenheid aan heerlijke recepten tot je beschikking.

Pluspunten
 • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd

  .

  Met de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en brood bakken in de airfryer

  .

  Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt kiezen.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.