1. apparatuur
 2. De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor [5 pers. of meer]? Dan is de De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. van DeLonghi een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

Merk

DeLonghi

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

[5 pers. of meer]

Laadvermogen

1,3 kg

Inhoud

4,5 l

Omschrijving van De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32420.CZ is de perfecte friteuse voor de liefhebbers van vers gebakken frites. De friteuse heeft een groot vermogen van 3200 watt waardoor je je frites snel op temperatuur hebt. Je kunt de temperatuur eenvoudig instellen met de grote thermostaatknop. Ook na gebruik heb je minder werk. De binnenpan is eenvoudig te verwijderen waardoor je de olie na gebruik kunt verversen. Daarnaast sluit je de frituurpan af met de stofdeksel. Hierdoor blijft de friteuse schoon en kun je de volgende keer meteen aan de slag. Verder heeft deze friteuse een groot vermogen waardoor je frites voor meer dan 5 personen kunt bakken. Daarnaast is de olie goed bestand tegen hoge temperaturen. Zo heb je altijd vers gebakken frites zonder dat de olie bitter wordt. Maak je keuze uit de verschillende instellingen en bak je favoriete frites in de De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

Pluspunten
 • Je gebruikt deze friteuse om voor 5 personen frites of snacks te bakken

  .

  Met een vermogen van 3200 watt zijn de bereidingen snel klaar

  .

  Dankzij het temperatuurlampje weet je wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Deze friteuse heeft geen geurfilter, dus het is het beste om te frituren buiten of in de schuur

  .

  Je moet zelf in de gaten houden wanneer de frites en snacks klaar zijn, want de friteuse heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.

De temperatuur van De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van De'Longhi FamilyFry F32420.CZ. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in De'Longhi FamilyFry F32420.CZ.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.