1. apparatuur
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 geniet je van een makkelijke en innovatieve manier van het bereiden van maaltijden. Je verbindt de airfryer met de app en stuurt zo het recept naar de airfryer. Zo hoef je alleen de ingrediënten in de airfryer te doen en is de rest al geregeld. Ook is de airfryer geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. Met de Rapid Air-technologie worden ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht en een knapperig bakresultaat. Je houdt je maaltijd 30 minuten op de gewenste temperatuur met de handige warmhoudfunctie. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Daarnaast is de airfryer voorzien van een unieke kookwekker waardoor je precies weet wanneer de maaltijd klaar is. Geniet dus van een heerlijke maaltijd die precies naar wens is met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

Pluspunten
  • Je bedient de airfryer vanaf de bank door middel van je telefoon. Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig over de pan voor een knapperig resultaat. In deze hetelucht friteuse maak je tegelijkertijd klaar voor 3 tot 4 personen.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

De temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.