1. apparatuur
  2. Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Ninja Foodi AirFryer AF300EU. van Ninja een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Ninja Foodi AirFryer AF300EU. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,8 kg

Inhoud

7,6 l

Omschrijving van Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

De Ninja Foodi AirFryer AF300EU is een echte must-have voor elke keuken. De airfryer heeft een enorme inhoud van 7.6 liter die verdeeld is over 2 aparte lades. Je kunt verschillende functies gebruiken zoals braad mogelijkheid, opwarmfunctie, droogfunctie en extra knapperig bakken. Hiermee bereik je een temperatuur tot wel 240 graden Celsius. De ingebouwde timer stelt je in staat om gelijktijdig 2 verschillende gerechten te bereiden. Handig, want zo hoef je niet langer 2 airfryers te gebruiken. Na gebruik was je de onderdelen makkelijk af in de vaatwasser. Met de Ninja Foodi AirFryer AF300EU geniet je van heerlijke maaltijden met minder vet en makkelijk schoon te houden.

Pluspunten
  • Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden. In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes voor vier tot vijf personen bereiden. Met behulp van de timer, kun je de gewenste bereidingstijd instellen en er wordt een signaal gegeven als het gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

De temperatuur van Ninja Foodi AirFryer AF300EU. gaat tot maximaal 240 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Ninja Foodi AirFryer AF300EU. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Ninja Foodi AirFryer AF300EU. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Ninja Foodi AirFryer AF300EU. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Ninja Foodi AirFryer AF300EU.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.