1. apparatuur
 2. Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.

Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.

Merk

Princess

Vermogen

1350 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.

De Princess Digitale Aerofryer 4 Liter is een handige airfryer met een inhoud van 4 liter. Dankzij deze inhoud bak je met gemak snacks en frietjes voor 3 tot 4 personen. De airfryer is voorzien van een automatische bakprogramma's waarmee je met één druk op de knop de juiste bakinstellingen krijgt. Wil je liever de baktemperatuur of -tijd handmatig instellen? Ook dit is mogelijk met de druktoetsen. Je hebt weinig of geen olie nodig, waardoor je vetarm bakt. Bovendien is de airfryer veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging en de koele wand. Wil je de airfryer schoonmaken na gebruik? Dit kan met de losse uitneembare onderdelen die je in de vaatwasser kunt wassen.

Pluspunten
 • In deze hetelucht friteuse kun je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk bereiden

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  De losse onderdelen kun je gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek nodig dichtbij een stopcontact.

Veelgestelde vragen over Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.

De temperatuur van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess Digitale Aerofryer 4 Liter.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.