1. apparatuur
 2. Princess 182074 Double Basket Aerofryer.

Princess 182074 Double Basket Aerofryer.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Princess 182074 Double Basket Aerofryer. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess 182074 Double Basket Aerofryer. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess 182074 Double Basket Aerofryer.

Merk

Princess

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2 kg

Inhoud

8 l

Omschrijving van Princess 182074 Double Basket Aerofryer.

Met de Princess 182074 Double Basket Aerofryer maak je voortaan makkelijk twee gerechten tegelijkertijd klaar. Hierdoor ben je sneller klaar met koken. De airfryer heeft twee lades waar je de temperatuur en baktijd van apart kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld frietjes in de ene lade en snacks in de andere bakken. Met de sync functie zorgt de airfryer dat beide gerechten precies op hetzelfde moment klaar zijn. Wil je graag een grote hoeveelheid frietjes bakken? Dan kun je gebruik maken van de dual cook functie. Deze functie zorgt ervoor dat de ene lade de temperatuur en baktijd van de andere lade overneemt. Hierdoor hoef je het niet opnieuw in te stellen. De airfryer heeft 8 automatische bakprogramma's. Hiermee heb je met één druk op de knop de juiste instellingen voor bijvoorbeeld vlees, vis of gedroogd fruit. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de airfryer gewoon in de vaatwasser zetten voor een snelle en makkelijke schoonmaak. De Princess 182074 Double Basket Aerofryer is dus dé oplossing voor al je kookwensen!

Pluspunten
 • Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden

  .

  Met de acht automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Met deze hetelucht friteuse kun je frietjes voor minimaal zes personen bereiden.

Minpunten
 • De airfryer heeft geen warmhoudfunctie, dus je moet de maaltijd direct na het bakken opeten.

Veelgestelde vragen over Princess 182074 Double Basket Aerofryer.

De temperatuur van Princess 182074 Double Basket Aerofryer. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess 182074 Double Basket Aerofryer. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess 182074 Double Basket Aerofryer. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess 182074 Double Basket Aerofryer. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess 182074 Double Basket Aerofryer.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.