1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm is een ideaal hulpmiddel voor het maken van heerlijke baksels. De friteuse is uitgerust met een Smart Sensing functie waarmee het apparaat automatisch de temperatuur en de baktijd meet. Je kunt je favoriete recepten opslaan zodat je deze met één druk op de knop kunt inschakelen. Met de automatische programma's friet je niet alleen patat, maar ook drumsticks, vis of zelfs een hele kip. Daarnaast kun je ook taarten, cakes en andere gerechten maken door zelf de tijd en temperatuur in te stellen. Met de bijgeleverde app krijg je inspiratie voor lekkere recepten. Perfect om thuis al je favoriete gerechten te bereiden!

Pluspunten
 • De Smart Sensing-technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daarmee de juiste temperatuur en baktijd

  .

  Met de meegeleverde bakvorm kunt u ook taarten en brood in de airfryer bakken

  .

  De Fat Removal-technologie filtert vet uit de lucht, zodat uw gerecht nog minder vet is.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.