1. apparatuur
  2. Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat biedt een krachtige combinatie van airfryen, grillen en braden. Deze multifunctionele airfryer heeft een laadvermogen van 1,4 kilogram en is daarmee ruim genoeg voor een hele kip of een (hartige) taart. Ook biedt de airfryer de mogelijkheid om voor 4 tot 5 personen friet te frituren en vlees te braden. Dankzij de Fat Removal technologie hoeft het voedsel niet voorverwarmd te worden. Het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht en onttrekt daarbij extra veel vet uit je maaltijd. De meegeleverde grillplaat maakt het mogelijk om vlees, vis en groenten te grillen. De uitneembare onderdelen van de airfryer zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat staan je lekkere en gezonde maaltijden binnen no-time op tafel.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde grillplaat kun je vlees, vis en groenten grillen in de airfryer. Je kunt ook ontdooien dankzij de minimum temperatuur van 40 graden Celsius. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet is.

Minpunten
  • Het snoer is met 0,8 meter vrij kort, dus je moet de friteuse dicht bij een stopcontact plaatsen.

Veelgestelde vragen over Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

De temperatuur van Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.