1. apparatuur
  2. Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.

Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.

Merk

Tefal

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,6 kg

Inhoud

5,6 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.

De Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse is de perfecte keuze voor gezinnen van 4 tot 5 personen. Met de 8 vooraf ingestelde automatische bakprogramma's kun je aan de slag met friet, snacks, taart, kip en eieren. Je hoeft geen olie te gebruiken bij het bakken, waardoor je gezonder kunt snacken. De 3D Air Pulse techniek zorgt ervoor dat de lucht door de heteluchtfriteuse heen geblazen wordt, waardoor je eten krokant en goudbruin uit de oven komt. Met het grote bedieningspaneel kun je makkelijk met het apparaat aan de slag. De mand is geschikt voor 5 porties tegelijk, waardoor je in één keer friet klaar hebt voor de hele familie. De Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse is een handige oplossing voor makkelijk en gezond bakken. Het is een krachtige machine met een modern design, en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maakt het nog eenvoudiger om mee om te gaan. Dankzij het grote bakoppervlak kun je een grote hoeveelheid eten tegelijk bakken. Met deze heteluchtfriteuse kun je dus gemakkelijk en gez.

Pluspunten
  • Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en tijd. Met deze hetelucht friteuse bereidt u friet voor 4 tot 5 personen tegelijk. U stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft als uw gerecht klaar is.

Minpunten
  • Deze hetelucht friteuse heeft geen koele wand, waardoor de buitenkant erg heet is tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.

De temperatuur van Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.