1. apparatuur
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

Merk

Philips

Vermogen

2250 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2 kg

Inhoud

8,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer ben je verzekerd van een knapperig resultaat. Met de meegeleverde voedselthermometer controleer je direct of je kip of varkensvlees gaar is. Dankzij de Rapid CombiAir technologie stel je altijd de juiste baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid af op je gerecht. Bedien de airfryer ook met de NutriU app op je smartphone, waarbij je het recept kan versturen en de baktijd op afstand kan volgen. Na gebruik reinig je de losse QuickClean onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. De airfryer is ook voorzien van een kookboek met 50 recepten, waarmee je in no time een heerlijk gerecht op tafel tovert. Dankzij de grote capaciteit van 2.2 liter en het dubbele mandje is de airfryer geschikt voor het bakken van meerdere porties tegelijk. Zo geniet je altijd van een mals stukje vlees of knapperige friet.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde voedselthermometer lees je direct de temperatuur van je ingrediënten af. Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheden voor een krokante uitkomst. Je bedient de Airfryer met je smartphone, zodat je de temperatuur en tijd op afstand kunt bewaken.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse is.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.