1. apparatuur
 2. Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.

Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

6 l

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.

Met de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter creëer je eenvoudig maaltijden voor 4 tot 5 personen. De airfryer heeft een inhoud van 1,5 kilogram. Hiermee ben je goed voorzien voor een middelgroot gezin. De bediening gaat gemakkelijk via de automatische bakprogramma's. Hiermee heb je binnen één druk op de knop de juiste bakinstellingen. Je kunt ook de baktemperatuur- en tijd handmatig instellen met de druktoetsen. Handig als je de frietjes knapperiger wilt hebben! Voor het bereiden maak je weinig tot geen olie nodig, waardoor je op een verantwoorde manier je aardappelen of vlees bereidt. Er is ook een oververhittingsbeveiliging en een koele wand, waardoor je de airfryer veilig gebruikt. Na het bakken reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Met de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter geniet je dus snel en makkelijk van een gezond bakresultaat.

Pluspunten
 • In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes voor 4 tot 5 personen bereiden

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet over de juiste baktemperatuur en -tijd na te denken

  .

  De losse onderdelen kun je gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.

De temperatuur van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess Digitale Aerofryer 6 Liter.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.