1. apparatuur
  2. Fritel Turbo SF 4551 5L.

Fritel Turbo SF 4551 5L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Fritel Turbo SF 4551 5L. van Fritel een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Fritel Turbo SF 4551 5L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Fritel Turbo SF 4551 5L.

Merk

Fritel

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

0,75 kg

Inhoud

5 l

Omschrijving van Fritel Turbo SF 4551 5L.

Met de Fritel Turbo SF 4551 5L kun je een heerlijke maaltijd klaarmaken voor het hele gezin. De friteuse heeft een capaciteit van maximaal 2 kilogram frietjes per keer, waardoor je bijvoorbeeld een lekkere bittergarnituur kunt maken tijdens een verjaardagsfeest. Daarnaast beschikt de friteuse over de Turbo SF-technologie, waardoor je de frietjes gezonder, sneller en zuiniger kunt bakken. Ook kun je met vast vet frituren dankzij de speciale stand voor het laten smelten van vet. Bovendien beschikt de friteuse over een koude zone waarin de frituurrestjes worden gefilterd, waardoor je langer van de olie of het vet kunt genieten. Na gebruik kun je de friteuse veilig oppakken bij de hittebestendige handgrepen. De losse onderdelen kun je eenvoudig demonteren en deze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig. Geniet dus met het hele gezin van een heerlijke maaltijd met de Fritel Turbo SF 4551 5L!

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. In deze frituurpan kun je tegelijkertijd frietjes voor 3 tot 4 personen bereiden.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de frituurpan zit

    .

    Het deksel is alleen voor het opbergen van de frituurpan en is daarom niet geschikt om tijdens het frituren te gebruiken.

Veelgestelde vragen over Fritel Turbo SF 4551 5L.

De temperatuur van Fritel Turbo SF 4551 5L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Fritel Turbo SF 4551 5L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Fritel Turbo SF 4551 5L. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Fritel Turbo SF 4551 5L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Fritel Turbo SF 4551 5L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.