1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm bereid je voortaan heerlijke gerechten, zoals taarten, quiches en broden, in korte tijd. De meegeleverde bakvorm maakt het bakken nog leuker, omdat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. De airfryer is namelijk te bedienen via een app op je telefoon. Zet het recept in de app en de airfryer gaat direct aan de slag. Je kunt ook gebruikmaken van spraakbesturing via Amazon Alexa. De Rapid Air technologie zorgt ervoor dat je ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen zijn. De zeestervormige bodem brengt de ingrediënten in beweging en zorgt voor een knapperig bakresultaat. Na gebruik maak je de losse onderdelen makkelijk schoon in de vaatwasser. Laat je creativiteit de vrije loop en bereid de lekkerste gerechten met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer

  .

  Je kunt de airfryer bedienen vanaf de bank, omdat je hem verbindt met je telefoon

  .

  Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.