DOMO DO535FR.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de DOMO DO535FR. van Domo een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  DOMO DO535FR. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties DOMO DO535FR.

Merk

Domo

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,75 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van DOMO DO535FR.

Met de DOMO DO535FR kun je zelfs de meest veeleisende frietliefhebbers een heerlijke maaltijd geven. Dankzij de koude zone zakken de frituurrestjes naar het koude gedeelte onderin de pan. Hierdoor verbranden ze niet en blijft de olie langer goed. Je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen met de draaiknop op de friteuse. Daarnaast heeft de friteuse ook een temperatuurlampje, zodat je precies weet wanneer de frietjes erin mogen. Met de DO535FR kun je voor 2 à 3 personen frietjes bakken, wat de friteuse geschikt maakt voor kleinere huishoudens. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen en de friteuse inklappen en opbergen in een kast. Zo heb je altijd een gemakkelijk te gebruiken friteuse bij de hand.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de afwasmachine.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de friteuse geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over DOMO DO535FR.

De temperatuur van DOMO DO535FR. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

DOMO DO535FR. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De DOMO DO535FR. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van DOMO DO535FR. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in DOMO DO535FR.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.