1. apparatuur
 2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset is ideaal voor het maken van verschillende soorten gerechten. Met de meegeleverde accessoireset bestaand uit een bakvorm, kookrek en grillplaat, kun je een cake bakken, friet en snacks tegelijk bereiden en vlees grillen. De airfryer heeft een grote inhoud met een laadvermogen van 1,4 kilogram. Zo kun je ook een hele kip, een taart of friet voor 4 tot 5 personen bereiden. Met de Fat Removal technologie hoef je niet meer voor te verwarmen. Het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht, waardoor er nog meer vet wordt verwijderd uit je maaltijd dan bij andere airfryers. De uitneembare delen zijn eenvoudig schoon te maken in de vaatwasmachine.

Pluspunten
 • Je bereidt meerdere gerechten tegelijk, bakt taart en grilt vlees of groente, dankzij de meegeleverde accessoireset

  .

  De Fat Removal-technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is

  .

  Je ontdooit ook eten dankzij de minimumtemperatuur van 40 graden Celsius.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.

De temperatuur van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.