1. apparatuur
  2. Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,8 kg

Inhoud

4,1 l

Omschrijving van Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm haal je een slimme airfryer in huis waarmee je heel gemakkelijk gerechten kunt bereiden. Met de meegeleverde bakvorm maak je quiche, taart of muffins. De bediening gebeurt via de NutriU app waar je een recept naar de airfryer stuurt. Daarna kun je het bakproces volgen via je telefoon. Dankzij het zeestervormige ontwerp van de bodem ontstaat er een wervelende hetelucht waardoor de ingrediënten lekker knapperig worden. Met de 7 programma's bak je met slechts één druk op de knop een heerlijk gerecht. De airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen. Je kunt friet voor 0,8 kilogram bereiden waardoor je in één keer voor meerdere personen kunt koken.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Je bestuurt de airfryer vanaf de bank, omdat je hem verbindt met je telefoon. Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeeld de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig. Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek nabij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.