1. apparatuur
  2. Philips Airfryer XL HD9270/70.

Philips Airfryer XL HD9270/70.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL HD9270/70. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL HD9270/70. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/70.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL HD9270/70.

Met de Philips Airfryer XL HD9270/70 bereid je al je gerechten op een gezonde manier. De Rapid Air-technologie garandeert dat je ingrediënten mals van binnen en knapperig van buiten zijn. De zeestervormige bodem zorgt ervoor dat de hetelucht wervelend door de airfryer gaat, voor het perfecte bakresultaat. Je kunt kiezen uit maar liefst 7 verschillende bakprogramma's. Daarnaast heeft de airfryer een handige warmhoudfunctie waarmee je je maaltijd maximaal 30 minuten op de gewenste temperatuur houdt. Met het ruime laadvermogen van 1,2 kilogram bereid je een maaltijd voor het hele gezin. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. De Philips Airfryer XL HD9270/70 biedt de perfecte combinatie tussen gezondheid en gemak. Met de verschillende bakprogramma's kun je zonder stress en moeite je favoriete gerechten bereiden. Daarnaast kun je met de handige warmhoudfunctie gerust wat langer tafelen met het hele gezin. Jouw favoriete ingrediënten worden mals van binnen en knapperig van buiten, zonder dat je olie of vet hoeft toe te voegen. Bovendien is de airfryer gem.

Pluspunten
  • Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Het zeestervormige element onderaan de airfryer verdeeld de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met de geautomatiseerde bakprogramma's hoef je je geen zorgen te maken over de juiste baktemperatuur en tijd. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk. Met deze heteluchtfriteuse kun je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk bereiden.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact nodig dat dichtbij is.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL HD9270/70.

De temperatuur van Philips Airfryer XL HD9270/70. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL HD9270/70. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL HD9270/70. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL HD9270/70. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL HD9270/70.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.