1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 is een veelzijdige toevoeging aan je keuken. Je bedient het apparaat door middel van stembesturing of via de NutriU app. De app stuurt het juiste bakprogramma naar de airfryer, waardoor je niet meer zelf hoeft te denken over de juiste instellingen. De airfryer heeft een grote inhoud van 1,4 kilogram, waardoor je een maaltijd kunt bereiden voor 4 tot 5 personen. Met de 16 bereidingsfuncties kun je grillen, braden of ontdooien. Dankzij de Rapid Air technologie heb je geen olie nodig voor het bereiden van je ingrediënten. De hete lucht wordt gelijkmatig over je ingrediënten verspreid, waarmee je altijd een knapperig bakresultaat krijgt.

Pluspunten
 • Je bedient de airfryer op afstand via de NutriU-app of spraakbesturing

  .

  Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Met deze hetelucht friteuse maak je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijk.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.