1. apparatuur
  2. De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. van DeLonghi een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

Merk

DeLonghi

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

3,5 l

Omschrijving van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is ideaal als je met het hele gezin eten wilt bereiden. Met deze friteuse kun je voor 4 personen frites en snacks bereiden. De friteuse is eenvoudig te bedienen met de grote draaiknop. Hiermee stel je de gewenste temperatuur in. De binnenpan is gemakkelijk te verwisselen, zodat je de olie na gebruik eenvoudig kunt verversen. Je kunt de friteuse gemakkelijk verplaatsen met de handvatten aan de zijkant. Hierdoor hoef je niet te wachten tot hij is afgekoeld. Ook is het deksel perfect om de frituurpan stofvrij te houden, zodat je de volgende keer meteen kunt gebruiken. Met de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ geniet je samen met het hele gezin van de lekkerste frites en snacks.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze friteuse om voor 4 personen frites of snacks te bakken. Je weet wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is dankzij het temperatuurlampje. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is het verversen minder vaak nodig.

Minpunten
  • Deze friteuse heeft geen geurfilter, dus het is het beste om te frituren buiten of in de schuur

    .

    Je moet zelf opletten wanneer de frites en snacks klaar zijn, omdat de friteuse geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.

De temperatuur van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in De'Longhi FamilyFry F32410.CZ.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.