1. apparatuur
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.

De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm is een veelzijdige en slimme keukenhulp die je helpt om gevarieerde, knapperige gerechten te maken. Het kookrek vergroot de capaciteit, waardoor je meer ingrediënten tegelijkertijd kunt bereiden. Je bakt ook taarten en cakes in de bakvorm. Je verbindt de airfryer met de NutriU-app en je stuurt het recept rechtstreeks naar de airfryer. Daarnaast is de airfryer ook geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa, zodat je het apparaat met je stem kunt bedienen. De Rapid Air-technologie maakt het mogelijk om ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen te bakken. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht en een knapperig bakresultaat, waardoor je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm krijgt jouw keuken een innovatieve upgrade.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je meerdere ingrediënten tegelijkertijd bereiden of bijvoorbeeld taart, cakes of brood bakken. Je kunt de airfryer op afstand bedienen via de NutriU-app of met spraakbesturing. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.