1. apparatuur
 2. Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,75 kg

Inhoud

12 l

Omschrijving van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD kun je gemakkelijk en snel een complete maaltijd klaarmaken. De oven heeft 3 lagen waarmee je verschillende ingrediënten tegelijk kunt bereiden, zoals vlees, groenten en frietjes. Ook is er een roterende mand en een draaispit bijgeleverd, waarmee je bijvoorbeeld frietjes of een kip rondom knapperig kunt bakken. Bovendien heeft de oven meerdere automatische programma's voor bijvoorbeeld kip, vis, pizza of gebak. Je kunt ingrediënten ook ontdooien met een minimumtemperatuur van 40 graden Celsius. Als je klaar bent, maak je alle losse onderdelen gemakkelijk schoon in de vaatwasser.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde accessoires kun je 3 verdiepingen creëren in de airfryer, waardoor je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bakken

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over welke temperatuur en baktijd gebruikt moeten worden

  .

  Dankzij het kijkvenster kun je het gerecht goed in de gaten houden.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

De temperatuur van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Grillrooster

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.