1. apparatuur
  2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.

Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9660/90 + Pizzakit maak je niet alleen heerlijke frietjes en krokante snacks, maar je kunt er ook zelf pizza's mee bereiden. De meegeleverde pizzakit biedt je de mogelijkheid om een heerlijke, zelfgemaakte pizza te creëren met je eigen favoriete ingrediënten. De pizzaplaat aan de binnenkant van de airfryer is perfect om zowel verse als diepvriespizza's te bereiden. De XXL Airfryer biedt genoeg ruimte om gerechten voor het hele gezin te bereiden. Met een capaciteit van maar liefst 1,4 kilogram past er een hele kip of een hartige taart in de airfryer. Ook het braden van vlees of het frituren van verse friet voor 4 tot 5 personen is geen probleem. En je hoeft geen tijd te verspillen aan het voorverwarmen, dankzij de Twin-Turbostar technologie. Dit stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht, zodat je maaltijd nog minder vet bevat dan bij andere airfryers. De onderdelen zijn eenvoudig uitneembaar en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde pizzakit kun je ook pizza's maken in de airfryer. De Fat Removal technologie filtert het vet uit de lucht, zodat je gerecht bijna geen vet meer bevat. Je kunt ook eten ontdooien dankzij de minimale temperatuur van 40 graden Celsius.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.

De temperatuur van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 + Pizzakit.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.