1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,3 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is een multifunctionele friteuse. Je kunt er niet alleen frietjes en snacks mee maken, maar ook heerlijke gegrilde gerechten. Met de meegeleverde spiesen bereid je eenvoudig gegrilde groenten. De Smart Sensing-technologie meet de temperatuur en bereidingstijd van jouw ingrediënten en slaat de instellingen van je favoriete recepten op. Je kunt ook gebruik maken van de automatische programma's om vis, drumsticks of een hele kip te bakken. Voor taarten, cakes en andere gerechten stel je zelf de tijd en temperatuur in. Daarnaast heeft de airfryer ook een app met lekkere recepten, zodat je altijd iets nieuws kunt uitproberen. Geniet van gezond en lekker eten, zonder olie!

Pluspunten
 • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd

  .

  De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daardoor de juiste temperatuur en baktijd

  .

  Je slaat de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je ze met één druk op de knop kiest. Je slaat de instellingen van je favoriete gerechten op, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren

  .

  De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht minder vet wordt.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

  .

  Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.