Ninja AF451.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Ninja AF451. van Ninja een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Ninja AF451. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Ninja AF451.

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2,9 kg

Inhoud

9,5 l

Omschrijving van Ninja AF451.

Met de Ninja AF451 airfryer bak je niet alleen heerlijk krokant voedsel, maar je kunt ook de temperatuur van je vlees en vis meten. Dankzij de voedselthermometer weet je zeker dat je voedsel gaar is. De airfryer heeft een grote bakcapaciteit van 2,8 kilogram, verdeeld over 2 aparte lades. Hierdoor kun je makkelijk verschillende ingrediënten tegelijkertijd bakken. Ideaal als je vaak gezelschap over de vloer krijgt of als je een groot gezin hebt. Naast bakken, kun je met de Ninja AF451 ook vlees braden, eten opwarmen en ingrediënten zoals fruit en groenten drogen. Na gebruik is de airfryer eenvoudig uit te wassen. De lades en grillroosters kun je gewoon in de vaatwasser reinigen. De airfryer is een aanwinst voor elke keuken die van heerlijk krokant voedsel houdt.

Pluspunten
  • Met de voedselthermometer meet je direct de temperatuur van het vlees en vis

    .

    Met deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 5 tot 6 personen tegelijk. Je bereidt gemakkelijk frietjes en groenten tegelijkertijd dankzij de twee baklades.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Ninja AF451.

De temperatuur van Ninja AF451. gaat tot maximaal 240 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Ninja AF451. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Ninja AF451. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Ninja AF451. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Grillrooster

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Ninja AF451.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.