1. apparatuur
 2. Tefal Filtra Pro 4L FR5161.

Tefal Filtra Pro 4L FR5161.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Tefal Filtra Pro 4L FR5161. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Filtra Pro 4L FR5161. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Filtra Pro 4L FR5161.

Merk

Tefal

Vermogen

2400 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van Tefal Filtra Pro 4L FR5161.

De Tefal Filtra Pro 4L FR5161 maakt het bakken van friet nog gemakkelijker. Met de speciale filter hoef je de olie minder vaak te verversen, waardoor je langer plezier hebt van de olie. Geen etensresten blijven achter dankzij het uittrekken van de filter na gebruik. Met een vullingscapaciteit van 1 kilogram kun je makkelijk friet bakken voor 3-4 personen. Dankzij de draaiknoppen is het instellen van de temperatuur en tijd een fluitje van een cent. Via het kijkvenster in de deksel kun je het bakproces goed in de gaten houden. En de geurfilter in de deksel zorgt ervoor dat er geen baklucht in huis komt. Als je klaar bent met bakken, kun je de losse onderdelen, behalve het verwarmingselement, gewoon in de vaatwasser doen. De Tefal Filtra Pro 4L FR5161 maakt het bakken van friet eenvoudiger en zorgt ervoor dat je langer van je olie kunt genieten. Met een vullingscapaciteit van 1 kilogram kun je gemakkelijk voor 3-4 personen friet bakken. Ook is het instellen van de tijd en temperatuur een fluitje van een cent. En dankzij het kijkven.

Pluspunten
 • Na het gebruiken filter je de olie met de speciale filter, zodat je het minder vaak moet verversen en je in schoon vet kunt frituren

  .

  Het geurfilter houdt voor een groot deel de geur van het bakken tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt

  .

  Dankzij het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
 • De buitenkant wordt erg heet tijdens het gebruik, waardoor je je vingers kan branden als je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over Tefal Filtra Pro 4L FR5161.

De temperatuur van Tefal Filtra Pro 4L FR5161. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Filtra Pro 4L FR5161. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Filtra Pro 4L FR5161. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Filtra Pro 4L FR5161. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Filtra Pro 4L FR5161.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.