1. apparatuur
  2. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,2 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs heeft nog meer te bieden. Je kunt de tijd en temperatuur zelf aanpassen op basis van je eigen recepten. De airfryer heeft daarnaast een timerfunctie met een maximum van 30 minuten. Zo kun je precies binnen de tijd je eten klaarmaken. Het is ook mogelijk om de airfryer op afstand te bedienen via de Tefal Connect App. Zo kun je vanuit je luie stoel het koken starten, de temperatuur aanpassen en een timer instellen. Kortom, de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt om je favoriete gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je de juiste baktemperatuur en -tijd niet zelf in te stellen. Dankzij het meegeleverde grillrooster kun je vlees en groenten in de airfryer grillen. Je kunt de losse onderdelen makkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een stopcontact nodig dat dichtbij is.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

De temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.