1. apparatuur
  2. Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,8 kg

Inhoud

3,2 l

Omschrijving van Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL is een innovatieve airfryer die een veelzijdigheid aan mogelijkheden biedt. Je kunt met de Aerofryer zowel koolhydraatarme recepten als klassieke gerechten bereiden. Het apparaat heeft een vermogen van 2000 watt, waardoor je eten snel warm wordt. Met de 8 programma's kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden. Bovendien heeft de Aerofryer een grillrekje, waardoor je ook groenten en vlees kunt grillen. De mand van de Aerofryer is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken. De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL heeft een innovatieve High Speed Air Convection Technology, waardoor er geen olie nodig is om te bakken en er geen baklucht vrijkomt. Hierdoor is de Aerofryer niet alleen gezond en voedzaam, maar ook heel duurzaam. Ook is het een veilige airfryer, want hij is voorzien van een zelfreinigend systeem en een automatische uitschakeling. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting. Met de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL bereid je eenvoudig en snel de meest heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met het meegeleverde grillrekje kun je ook stukken vlees grillen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je ook eten opwarmen zonder dat het uitdroogt.

Minpunten
  • De losse onderdelen zijn niet bestendig tegen de vaatwasser en dus moet je ze met de hand reinigen.

Veelgestelde vragen over Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

De temperatuur van Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess 182020 Digitale Aerofryer XL. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.